De ce le place oamenilor să urască Relatii cupluri

Respectati aceste idei pentru a atinge un climax grozav

Doamne des gasi provocator sa punctul culminant pe tot parcursul sesiunilor sexuale cu insotitori. Si factorii sunt unul prea multi pentru a mentiona. Acesta este motivul pentru care este important este foarte important sa aflati despre cateva metode cu care femei orgasmuri pot fi luat placere complet in timp ce face sex.

- Creste cantitatea de preludii: O crestere grad de oxitocina ajuta cupluri au mult mai mult intens climax. Nu nu cu adevarat nevoie orice fel de suplimente pentru o imensa impuls de agenti hormonali. Imbratisarea, sarutul, imbratisarea si, de asemenea, legarea activitatilor poate la fel functioneaza. Pur si simplu asigurati-va va luati mult mai mult sesiuni de preludiu inainte de sex pentru a imbunatati legata de sex performanta.

- Asteptare satisfactie: Nu doar viteza in directia obiectiv in timp ce a face sex. Mai degraba, construiti calea pana la marginea unui orgasm, renunta precum si construieste pe cont propriu spate pana la punctul orgasm. asigura mai puternice climaxuri.

- Exercitiu: Stiati intelegeti ca doar pregatirea pentru un concurent poate http://www.vremeanoua.ro/proxenetul-husean-scarlat-acuzat-si-de-pornografie-infantila declansat a 24 % crestere a testosteronului pentru femei? Orice fel de crestere deoarece agent hormonal creste dorinta sexuala. Exercitii fizice pot promova sange circulatie la zona genitale, creste dorinta anunt suplimentar ridica starea sufleteasca. Deci, este destul de o situatie castig-castig!

- Apasati temperatura: Inainte va rasfatati cu sexul, luati o apa calda dus sau daca sunteti scurt in timp util, pune o caldura carpa peste vulva ta timp de cateva minute. caldura va ajuta in cresterea sangelui circulatie catre zona vaginala. are ca rezultat crescut lubrifiere precum si nivel de sensibilitate.

- Greva la ideal minut: testosteronul tau niveluri crestere in timpul primelor initiale doua zile de ciclul tau. pulsiunea sexuala creste precum si pauzele tale precum si clitorisul ajunge sa fie ultra- sensibil also. Intense climaxuri vor se intampla extra usor decat obisnuit precum si de asemenea multipli sunt mai probabil in timpul de data aceasta.

- Metoda constient masturbare: atingeti dumneavoastra pentru placere timp de 15-30 minute fara punere orice tip de concentrate on daca aveti un punct culminant. Descopera fiecare centimetru patrat al corpului tau cu mainile tale, masaj terapie ulei, vibrare jucarii, si asa mai departe. Pe masura ce contactati feedback-urilor corpului dvs. de atins, veti ve descoperi ca capacitatea ta de a ramane existent pe tot parcursul sexului creste Acest lucru se intampla datorita faptului ca esti mai putin inchis de performanta pe masura ce desert punctul culminant ca un obiectiv. Sunteti mai probabil sa identificati ca satisfactie creste precum si apreciat un punct culminant creste prea.

- Auto-stimulare: s-ar putea sa fi auzit-o de o mie de ori in trecut, totusi daca nu poti obtine-te pana la orgasm, cum te poti astepta pe insotitor? Parca cu cererea o persoana sa vaneze premiu fara harta. Deci da, acest lucru inseamna obtinerea confortabil cu tine si, masturbandu-se. Si, de asemenea, atunci cand faceti acest lucru, nu este suficient doar pentru a gasi; aveti solicitati sa determinati procedura astfel incat puteti, cu atentie, descrie exact cum ai obtinut de la punct A pana la factor B catre insotitor.

- Keystone: In timp ce el este acolo jos, poti s-ar putea sa te bucuri actul de mangaiere busturi. busturile, indiferent de dimensiunii, au o excelenta retea de terminatii nervoase care produc un animat erotic zone. Mai bine, entuziasmul din mameloane poate cauza un supliment lansare de oxitocina, „dragostea agent hormonal”, care va imbunatati punctul culminant.

- Derulati-va: Relaxare este esentiala. Spre deosebire de barbati care pot face sex si ajunge la punctul culminant oriunde, oricand, orice tip de loc, sub orice probleme, femei sunt conectat intr-un mod diferit. Daca nu sunteti relaxat precum si detasat de stres si anxietati ale zilei, posibilitatile de atingere orgasm sunt substantial redus. Prin urmare, determinati ce va va calmeaza - fie ca este vorba de lumini de lumanare, o fierbinte baie, respiratie profunda sau un pahar de vin - si dupa aceea comite la intrare ca dat inapoi zona inainte de incercare de a ajunge acel dorit "O. ".

- Break. Deseori, o femeie intr-adevar se simte vinovata ca, in timp ce partenerul ei incearca sa ajute punctul culminant sau ea incearca sa o faca singura pentru a termina in acelasi timp cu insotitor , dureaza "mult timp." Ei bine mai intai de toate, intelegeti realitati: barbatul obisnuit dureaza cinci pana la 10 minute pana la orgasm, in timp ce medie femei dureaza 15 pana la 20 minute. Asa ca da-te inapoi, relaxeaza-te si stii ca a fi un timp.

image

- Let gO! Sexul este indicat a fi un fir natural a 2 puteri. Daca sunteti rigid sau va concentrandu-va cu atentie asupra oportunitatii unui un punct culminant (sau lipsa), corpul dvs. va lupta orgasm precum si de fapt incepe sa produca mult mai putin complet natural lubrifiant, ceea ce face obiectivul mai greu de atinge. Deci, doar minci inapoi precum si aluneca in minut, permitand corp si minte pentru a aproba naturalul ”prezent al orgasmului.

- Dezvoltati „O” atmosfera. Ai necesita o camera care respira senzualism pentru tine. Incercati diferite tipuri de muzica, lumini, videoclipuri in fundal, oglinzi si asa mai departe. Crearea o ambianta care transforma te va te va face simti cu adevarat la fel ca influentat precum si sigur.

- Vorbiti: Acum ca stiti cursul catre comoara, aveti nevoie sa sfarsiti increzator in informeaza insotitor unde este aurul. Pur si simplu revendicand „sus”, „„ jos ”,„ „chiar mai mult” sau „stanga” cel mai probabil nu taiati-l. solicitati sa fiti cu adevarat detalii in ceea ce priveste loc, rata si presiune sa se asigure ca el da stimularea clitorisului dvs. care intr-adevar promoveaza te. Sau, ganditi-va indeplinirea jobului pe cont propriu in timp ce el se afla in interiorul.